PERSONAL TRAINING

Wil je fit en gezond door het leven gaan? Heb je genoeg van al die enkel-, knie- en rugproblemen? Of wil je geest en lichaam weer op dezelfde lijn krijgen? Dan is het Personal Training-programma jou op het lijf geschreven. Wout & san leggen jouw lichaam onder het vergrootglas, halen de pijnpunten eruit en zorgen voor een oefenprogramma op maat. 

1. Intake gesprek

We horen je hardop denken: is dit iets voor mij? Kan ik het wel aan? Hoe persoonlijk wordt er gewerkt? Voor een antwoord op al deze vragen: reserveer via onderstaande link een intake gesprek en kom kennismaken met wout & san!


2. Screening

Heeft de gratis proefles jou helemaal overtuigd, dan is een screening de volgende stap. Het lichaam wordt van kop tot teen op spierniveau getest en er wordt gekeken naar mobiliteit en stabiliteit. Welke problemen duiken op? Waar moet aan gewerkt worden? Afhankelijk van de job, de hobby’s en de dagdagelijkse bezigheden heeft iedereen andere aandachtspunten en dat totaalplaatje staat voorop. De screening neemt 30 tot 40 minuten in beslag. Om het uur vol te maken volgt er na de screening
al meteen een trainingsgedeelte met enkele basisprincipes.

.

3. Training

Na de screening nemen wout & san een week de tijd om een programma volledig op jouw maat te maken. Aan de hand van 3 tot 4 lessen leer je - onder strikte begeleiding - vervolgens jouw programma kennen. Zodra je dat programma beheerst, zetten wout & san het licht op groen voor 2op1-trainingen. Vanaf dan krijg je de mogelijkheid om zelfstandig, maar in de aanwezigheid van anderen, te werken. Uiteraard onder de goedkeurende en motiverende ogen van wout & san. Blijf je liever 1op1 werken? Geen probleem, ook dat kan!

Is je eerste doel (fit en gezond) bereikt, maar wil je meer? Dan is het tijd voor een nieuwe, sportieve, uitdaging. In dat geval ben je helemaal klaar voor de Sportspecifieke Krachttraining (+ een link naar de Sportspecifieke Krachttraining)!