SMALL GROUP TRAINING

Sport je liefst in groep, maar wil je toch genieten van een persoonlijke begeleiding? Dan is de Small Group Training - inclusief persoonlijke screening vooraf - jouw ding. Tijdens de sessies, op vaste tijdstippen in de week, gaan beleving, groepsgevoel, intensiteit en energie hand in hand. 

1. Proefles

Wil je meer details over het hoe en wat van de Small Group Training? Reserveer dan via onderstaande link een intake gesprek en kom kennismaken met wout & san!

2. Screening

Net als bij de Personal Training en Sportspecifieke Krachttraining worden deelnemers voor de Small Group Training volledig gescreend op spierniveau. Ook een pijntest staat op het programma. Hou dus rekening met eventueel enkele lessen 1op1 voordat je geschikt bent om deel te nemen aan het groepsgebeuren. Blessurepreventie is in dit verhaal het codewoord.

3. Training

Small Group Training is de perfecte kruisbestuiving tussen work & fun. In een ongedwongen sfeer worden deelnemers ondergedompeld in een full-body workout. Pep elkaar op, trek elkaar over de streep en verleg je grenzen. De Small Group Training neemt én geeft energie! Van een win-winsituatie gesproken..

STEL JE EIGEN GROEP SAMEN

Je eigen groep samenstellen? Dat kan! Trommel vrienden, vriendinnen, familie of collega’s op en kom samen aan de conditie werken. Opgelet: bij de Small Group Training neem je per groep - en dus niet individueel - een 10 beurten-kaart. Iedere les, voltallige groep of niet, staat gelijk aan één beurt. 

COMING SOON

Yoga, boksen, bootie camps,… voor grotere groepen. Meer info volgt zodra wout & san volledige operatief zijn in hun nieuwe sporttempel!

OPEN GYM (UNLOCK)

De Open Gym is er, maar niet voor iedereen! Ben je vertrouwd met de trainingsmethoden en de bewegingspatronen van wout & san? En ben je 200 procent mee met de filosofie van het huis? Dan maak je kans op de sleutel van de Open Gym. Wie dit level bereikt, kan bij wout & san zonder rechtstreekse begeleiding zijn of haar conditie onderhouden en verbeteren. Kortom, de toegang tot de Open Gym moet je verdienen!