Voedingscoach

 

Knowledge is Power! Met die wijsheid in gedachten haalden wout & san orthomoleculair voedingscoach Renate Hocevar aan boord.Orthomolewatte? ‘Orthos’ betekent ‘juist’, ‘moleculair’ komt van ‘molecule’. Om het in gewone mensentaal te zeggen: een orthomoleculair voedingscoach brengt de juiste moleculen in het lichaam.

 

En de samenstelling van die moleculen verschilt voor iedereen. Ieder lichaam heeft specifieke noden en naar die noden gaat Renate samen met jou op zoek. Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt de lichaamssamenstelling nauwkeurig gemeten en wordt jouw voedingspatroon onder het vergrootglas gelegd. Op basis van die analyse en jouw specifieke behoeften wordt vervolgens een plan op maat uitgestippeld.

 

 

Sporten en een gezonde levensstijl gaan hand in hand. Wil je niet alleen meer bewegen, maar ook gezonder eten? Wil je door een combinatie van sport en gezonde voeding topfit aan de zomer beginnen? Ben je op zoek naar die extra procenten om nog beter te presteren? Weet je niet wat je best voor en na een duurtraining eet? Ben je benieuwd hoe je zelf gezonde energierepen maakt? Of heb je simpelweg vragen over voeding? Dan brandt de lamp bij Renate.

 

Wordt je na het intakegesprek graag opgevolgd door Renate? Dat kan! Ga je met de nieuwe info en inzichten liever zelf aan de slag? Geen probleem! Rode draad doorheen het proces is het creëren van inzicht, bewustwording en het aanleren van een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Met voeding in haar meest pure en natuurlijke vorm als uitgangspunt effent Renate het pad. Anders eten is anders voelen. En energie is het codewoord. Een beter gevoel en meer energie zorgen voor een hogere levenskwaliteit. En dat is waar jij samen met Wout, San en Renate naar streeft.

 

Relevante opleiding Renate:

  • Consulentenopleiding Orthomoleculaire Geneeskunde
  • Orthomoleculair Sportconsulent